logo
EN HU
coverphoto

Hírek

Elfogyott az összes VIP napijegy péntekre

A szombati (augusztus 27.) napra minden VIP jegy elfogyott a B my Lake fesztiválra. Sima jegyek azonban erre a napra továbbra is kaphatók!

Fesztivál & Kemping Térkép

8 dolog, ami biztosan ott lesz a B my Lake Fesztiválon

Már csak pár nap és kezdetét veszi a nyár legcoolabb elektronikus zenei fesztiválja, a B my Lake! Összeszedtük, mire is lehet számítani idén ezen a kihagyhatatlan rendezvényen:

B my Lake TRANSZFER 2016

A transzfer szolgáltatás keretén belül lehetőség nyílik a fesztivál elérésére Budapestről, illetve visszaútra a Liszt Ferenc Repülőtérre vagy a Népligetbe, előre meghatározott menetrend szerint.

Kedvezményes csoportos bérlet diákoknak a B my LAKE-re!

Idén egy újfajta diákkedvezménnyel is eljuthattok a B my LAKE-re, amelyet 5 fős csoportjegy formájában tudtok igényelni.

- B Stage New Design –

Várjuk a napsütést és felkészültünk az esőre is! Az időjárás mostantól nem szólhat bele a szabadtéri buliba.

SIÓFOK-B my Lake Fesztivál Transzfer Menetrend

Elindult a Szállásfoglaló oldal!

Ha kényelmes szobában laknál a fesztivál ideje alatt, akkor mihamarabb érdemes körbenézni Zamárdi közelében

Teljes a B my Lake 2016 programja

A tavalyi felhozatalt is túlszárnyaló bejelentésekkel tette teljessé a 2016-os B my LAKE programját a DEADCODE Production és a VOLT produkció, hiszen az augusztus 24-én induló fesztiválon ott lesz velünk Zamárdiban többek között CARL COX, LUCIANO, RICHIE HAWTIN, SOLOMUN, DUBFIRE, JOSEPH CAPRIATI, és NICOLE MOUDABER.

MÁJUS 16-ÁN DRÁGULNAK A JEGYEK A B my LAKE FESZTIVÁLRA!

Hétfőn jegyárfordulóhoz érkezik a nyár legcoolabb elektronikus zenei rendezvénye, a B my LAKE! A világ elsőszámú DJ-it felvonultató fesztiválra pár napon át még 20.990Ft-ért vásárolható meg a 4 napos bérlet.

JEGYÉRTÉKESÍTŐ HELYEK LISTÁJA

KÖZKÍVÁNATRA: SZEPARÁLT B my Lake BEACHFRONT KEMPING

Külön BeachFront Camping (kék színnel jelölve) - csak a B my Lake közönségnek

- B my LAKE 2016 -

Augusztusban negyedik alkalommal kerül megrendezésre Közép-Európa első számú szabadtéri, underground elektronikus zenei fesztiválja, a B my LAKE!